Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
mitsa
Υλικά
200 γρ γραβιέρα
2 πολύχρωμες πιπεριές
1 κρεμμύδι
3 ντομάτες
2 κιλά αρνάκι
2-3 σκελίδες σκόρδο
Δενδρολίβανο
Αλάτι-Πιπέρι
200 γρ σάλτσα ντομάτας
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1
Κόβουμε την γραβιέρα σε κυβάκια.
2
Κόβουμε σε φέτες τις πιπεριές, το κρεμμύδι και τις αποφλοιωμένες ντομάτες.
3
Καλύπτουμε μία γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.
4
Βάζουμε το αρνάκι που έχουμε κόψει σε κομμάτια και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
5
Ανακατεύουμε καλά και σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί.
6
Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντηστάσεις για 1:30-2 ώρες.
7
Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσημο μέχρι να ροδίσει.