Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Διαφορετικό και εύκολο κλέφτικο
mitsa
Υλικά
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
Αλάτι-Πιπέρι
Ρίγανη-Θυμάρι
Πάπρικα
3-4 κουταλιές μουστάρδα
Λίγο ελαιόλαδο
Κίτρινο τυρί
3-4 πατάτες
2-3 ντομάτες
Πολύχρωμες πιπεριές
Μανιτάρια
Οδηγίες
1
Στο κοτόπουλο βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, πάπρικα, μουστάρδα, λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
2
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
3
Κόβουμε το κίτρινο τυρί ή το κεφαλατύρι, τις πατάτες και τις ντομάτες, αφού έχουμε αφαιρέσει τις φλούδες, σε κυβάκια.
4
Σε ένα σκεύος βάζουμε το κοτόπουλο, τις πολύχρωμες πιπεριές σε κομματάκια, τα μανιτάρια σε φέτες, το τυρί, τις ντομάτες, τις πατάτες και ανακατεύουμε καλά.
5
Τοποθετούμε αρκετό από το μείγμα στο κέντρο από ένα αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο.
6
Τυλίγουμε σε φάκελο και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
7
Τους βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 1 ώρα.