Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Διαφορετικό και εύκολο κλέφτικο

mitsa

Υλικά

  • 1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • Ρίγανη-Θυμάρι

  • Πάπρικα

  • 3-4 κουταλιές μουστάρδα

  • Λίγο ελαιόλαδο

  • Κίτρινο τυρί

  • 3-4 πατάτες

  • 2-3 ντομάτες

  • Πολύχρωμες πιπεριές

  • Μανιτάρια

Οδηγίες

1
Στο κοτόπουλο βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, πάπρικα, μουστάρδα, λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
2
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
3
Κόβουμε το κίτρινο τυρί ή το κεφαλατύρι, τις πατάτες και τις ντομάτες, αφού έχουμε αφαιρέσει τις φλούδες, σε κυβάκια.
4
Σε ένα σκεύος βάζουμε το κοτόπουλο, τις πολύχρωμες πιπεριές σε κομματάκια, τα μανιτάρια σε φέτες, το τυρί, τις ντομάτες, τις πατάτες και ανακατεύουμε καλά.
5
Τοποθετούμε αρκετό από το μείγμα στο κέντρο από ένα αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο.
6
Τυλίγουμε σε φάκελο και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
7
Τους βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 1 ώρα.