Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Δροσερό επιδόρπιο γεμάτο αρώματα
mitsa
Υλικά
1 φακελάκι ζελέ λεμόνι
Σαβαγιάρ
400 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ ζαχαρούχο γάλα
400 γρ στραγγιστό γιαούρτι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 λεμόνι
Οδηγίες
1
Ετοιμάζουμε το ζελέ λεμόνι βάση των οδηγιών που αναγράφονται στην συσκευασία.
2
Βουτάμε τα σαβαγιάρ σε γάλα και καλύπτουμε την βάση και περιμετρικά μία αποσπόμενη φόρμα 28 εκατοστών.
3
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
4
Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα και το γιαούρτι.
5
Αρωματίζουμε με το ξύσμα, τον χυμό και το κρύο ζελέ.
6
Δουλεύουμε μέχρι να γίνει κρέμα και την απλώνουμε στην φόρμα.
7
Βάζουμε για τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.