Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Δροσερό επιδόρπιο γεμάτο αρώματα

mitsa

Υλικά

  • 1 φακελάκι ζελέ λεμόνι

  • Σαβαγιάρ

  • 400 ml κρέμα γάλακτος

  • 200 γρ ζαχαρούχο γάλα

  • 400 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • Ξύσμα από 1 λεμόνι

  • Χυμό από 1 λεμόνι

Οδηγίες

1
Ετοιμάζουμε το ζελέ λεμόνι βάση των οδηγιών που αναγράφονται στην συσκευασία.
2
Βουτάμε τα σαβαγιάρ σε γάλα και καλύπτουμε την βάση και περιμετρικά μία αποσπόμενη φόρμα 28 εκατοστών.
3
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
4
Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα και το γιαούρτι.
5
Αρωματίζουμε με το ξύσμα, τον χυμό και το κρύο ζελέ.
6
Δουλεύουμε μέχρι να γίνει κρέμα και την απλώνουμε στην φόρμα.
7
Βάζουμε για τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.