Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολα μπισκότα με γεύση πάστα φλώρα
mitsa
Υλικά
250 γρ βούτυρο
125 γρ ζάχαρη
2 αυγά
50 ml κονιάκ
Λίγο κανέλα
2 βανίλιες
10 γρ μπέικιν
500 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
Μαρμελάδα
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε το κρύο βούτυρο και την ζάχαρη να μαλακώσουν.
2
Ενσωματώνουμε τα αυγά και το κονιάκ.
3
Αρωματίζουμε με την κανέλα και τις βανίλιες.
4
Ρίχνουμε το μπέικν, λίγο λίγο το αλεύρι και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
5
Όταν είναι έτοιμη την τυλίγουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
6
Την κάνουμε μπαλάκια, τα πατάμε στο κέντρο, τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και γεμίζουμε την τρύπα με μαρμελάδα της επιλογής μας.
7
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.