Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
mitsa
Υλικά
2-3 κουταλιές στιγμιαίο καφέ
250 ml γάλα
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
1 πακέτο σαβαγιάρ
Αλάτι
200 γρ κουβερτούρα
4 κουταλιές σπορέλαιο
Οδηγίες
1
Διαλύουμε τον καφέ στο χλιαρό γάλα.
2
Βουτάμε ένα σαβαγιάρ στον καφέ και από πάνω απλώνουμε καραμελωμένο ζαχαρούχο.
3
Για ευκολία μπορούμε να βάλουμε το ζαχαρούχο σε ένα κορνέ.
4
Πασπαλίζουμε με νιφάδες αλατιού και σκεπάζουμε με ακόμα ένα σαβαγιάρ που έχουμε βρέξει στον καφέ.
5
Αφήνουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο.
6
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και ενσωματώνουμε το σπορέλαιο.
7
Απλώνουμε χλιαρή σοκολάτα πάνω από τα παστάκια και προαιρετικά διακοσμούμε με τριμμένη καρύδα ή τρούφα.
8
Βάζουμε για 30λεπτά στο ψυγείο και σερβίρουμε.