Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Εύκολα τρουφάκια με μόνο 3 υλικά

mitsa

Υλικά

  • 1 ζαχαρούχο γάλα

  • 200 γρ τριμμένη καρύδα

  • 300 γρ κουβερτούρα

Οδηγίες

1
Σε ένα μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, την τριμμένη καρύδα και δουλεύουμε καλά.
2
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
3
Βουτάμε σε νερό ένα κουτάλι και βρέχουμε ελαφρώς τα χέρια μας.
4
Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια.
5
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και βουτάμε τα μπαλάκια στην χλιαρή σοκολάτα.
6
Τα βγάζουμε σε ακεύος με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνουμε για τουλάχισοτν 30 λεπτά στο ψυγείο.