Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολα τρουφάκια με μόνο 3 υλικά
mitsa
Υλικά
1 ζαχαρούχο γάλα
200 γρ τριμμένη καρύδα
300 γρ κουβερτούρα
Οδηγίες
1
Σε ένα μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, την τριμμένη καρύδα και δουλεύουμε καλά.
2
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
3
Βουτάμε σε νερό ένα κουτάλι και βρέχουμε ελαφρώς τα χέρια μας.
4
Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια.
5
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και βουτάμε τα μπαλάκια στην χλιαρή σοκολάτα.
6
Τα βγάζουμε σε ακεύος με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνουμε για τουλάχισοτν 30 λεπτά στο ψυγείο.