Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολη και γρήγορη γιαουρτόπιτα για όλες τις ώρες
mitsa
Υλικά
3 αυγά
100 ml γάλα
150 ml λάδι
400 γρ γιαούρτι
Αλάτι
1 μπέικιν
1 πακέτο φύλλα κρούστας
Ρίγανη
Αλλαντικά
Κόκκινες πιπεριές
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.
2
Προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
3
Βάζουμε αλάτι, μπέικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
4
Τοποθετούμε τσαλακωτά τα μισά φύλλα σε λαδωμένο ταψί 34×26 εκατοστά.
5
Απλώνουμε από το μείγμα με το γιαούρτι, ρίγανη, αλλαντικά της επιλογής μας, κόκκινες ψημένες πιπεριές, λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί και λίγο μείγμα ακόμα.
6
Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
7
Αλείφουμε όσο μείγμα έχει μείνει.
8
Πασπαλίζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, στις αντιστάσεις για 20-25 λεπτά.