Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολη και υγιεινή σούπα
mitsa
Υλικά
2 πράσα
3 καρότα
1 κρεμμύδι
4 πατάτες
1 σελινόριζα
3-4 κλωνάρια σέλινο
Ελαιόλαδο
Πάπρικα (καπνιστή)
Πιπέρι-Αλάτι
1 λίτρο ζωμό
100 γρ γιαούρτι
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε και κόβουμε όλα τα λαχανικά μας.
2
Σε καυτό ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα πράσα.
3
Όταν είναι έτοιμα βάζουμε τις πατάτες, τα καρότα και τα ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.
4
Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το γιαούρτι και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
5
Όταν η σούπα είναι έτοιμη την πολτοποιήμε και ενσωματώνουμε το γιαούρτι.
6
Προαιρετικά σερβίρουμε με λίγο γιαούρτι και ωμό ελαιόλαδο.