Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Εύκολη τυρόπιτα του λεπτού

mitsa

Υλικά

  • 2 κόκκινες πιπεριές

  • 400 γρ φέτα

  • 1 φύλλο κρούστας

  • 4 αυγά

  • 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • 100 ml σπορέλαιο

  • 1 κουταλιά μπέικιν

  • 1 κουταλιά αλεύρι

  • 200 ml ανθρακούχο νερό

Οδηγίες

1
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πιπεριές.
2
Προσθέτουμε σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε.
3
Παίρνουμε 2 φύλλα και απλώνουμε μείγμα.
4
Τα τυλίγουμε σε ρολό.
5
Παίρνουμε 2 φύλλα και απλώνουμε μείγμα.
6
Βάζουμε σε μία πλευρά το ρολό και τυλίγουμε.
7
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και το τυρί.
8
Λαδώνουμε την μία πλευρά και κλείνουμε το ρολό μας.
9
Το κόβουμε σε φέτες με πάχος 2 δάχτυλα και τις τοποθετούμε σε ταψί 32 εκατοτσών με αντικολλητικό χαρτί.
10
Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι, το λάδι, το μπέικιν, το αλεύρι και το ανθρακούχο νερό.
11
Περιχύνουμε τα ρολάκια με το μείγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.