Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΠίτες

Εύκολο αλμυρό κέικ με λίγο κόπο

1 Mins read

Εύκολο αλμυρό κέικ με λίγο κόπο

mitsa

Υλικά

  • Πολύχρωμες πιπεριές

  • 3 αυγά

  • 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • 50 ml λάδι

  • 150 ml γάλα

  • 10 γρ μπέικιν

  • 300 γρ φέτα

  • Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)

  • 10 φύλλα κρούστας

Οδηγίες

1
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε κυβάκια.
2
Αναμειγνύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το λάδι, το γάλα και το μπέικιν.
3
Βάζουμε τις πιπεριές, την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε.
4
Αρωματίζουμε με ρίγανη και θυμάρι.
5
Λαδώνουμε καλά μεγάλη φόρμα για κέικ.
6
Στρώνουμε 4 φύλλα κρούστας και από πάνω απλώνουμε το μισό μείγμα.
7
Καλύπτουμε με ακόμα 4 φύλλα και απλώνουμε το υπόλοιπο μείγμα.
8
Σκεπάζουμε με 2 φύλλα, τα λαδώνουμε καλά και ραντίζουμε με νερό.
9
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.