Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο αλμυρό κέικ με λίγο κόπο
mitsa
Υλικά
Πολύχρωμες πιπεριές
3 αυγά
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
50 ml λάδι
150 ml γάλα
10 γρ μπέικιν
300 γρ φέτα
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
10 φύλλα κρούστας
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε κυβάκια.
2
Αναμειγνύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το λάδι, το γάλα και το μπέικιν.
3
Βάζουμε τις πιπεριές, την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε.
5
Λαδώνουμε καλά μεγάλη φόρμα για κέικ.
6
Στρώνουμε 4 φύλλα κρούστας και από πάνω απλώνουμε το μισό μείγμα.
7
Καλύπτουμε με ακόμα 4 φύλλα και απλώνουμε το υπόλοιπο μείγμα.
8
Σκεπάζουμε με 2 φύλλα, τα λαδώνουμε καλά και ραντίζουμε με νερό.
9
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.