Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο φαγητό με λίγο κόπο έτοιμο σε λίγα λεπτά
mitsa
Υλικά
5-6 φέτες ψωμί
1 κόκκινη πιπεριά
1 ντομάτα
5 αυγά
Αλάτι
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
100 ml γάλα
Πιπέρι
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
Μαϊντανό
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
2
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια την πιπεριά και την αποφλοιωμένη ντομάτα.
3
Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι.
4
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το γάλα και δουλεύουμε.
6
Βουτυρώνουμε αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε το ψωμί.
7
Ρίχνουμε το μείγμα, κλείνουμε με το καπάκι και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι που να ροδίσει ή κάτω πλευρά.
8
Όταν είναι έτοιμο από την μία πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη σε βουτυρωμένο σκεύος.
9
Απλώνουμε τρμμένο κίτρινο τυρί, σκεπάζουμε με το καπάκι και συνεχίζουμε το ψήσημο μέχρι να λιώσει.
10
Προαιρετικά σερβίρουμε με πιπερόκαμα και ρίγανη.