Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΖύμες

Εύκολα κολοκυθοπιτάκια χωρίς φύλλο

1 Mins read

Εύκολα κολοκυθοπιτάκια χωρίς φύλλο

mitsa

Υλικά

  • 3 κολοκυθάκια

  • Αλάτι

  • 4 αυγά

  • 400 γρ στραγγιστό γιαούρτι

  • 200 ml σπορέλαιο

  • Ρίγανη

  • 10 γρ μπέικιν

  • 250 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

  • Πιπέρι

  • 200 γρ φέτα

Οδηγίες

1
Περνάμε από τον χοντρό τρίφτη τα κολοκυθάκια.
2
Βάζουμε αρκετό αλάτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους.
3
Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι.
4
Ενσωματώνουμε το γιαούρτι και το λάδι.
5
Αρωματίζουμε με την ρίγανη.
6
Βάζουμε το μπέικιν, το αλεύρι και δουλεύουμε.
7
Ρίχνουμε πιπέρι, την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε.
8
Στραγγίζουμε καλά τα κολοκυθάκια και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.
9
Το χωρίζουμε σε 24 φορμάκια για κεκάκια και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.