Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολα κολοκυθοπιτάκια χωρίς φύλλο
mitsa
Υλικά
3 κολοκυθάκια
Αλάτι
4 αυγά
400 γρ στραγγιστό γιαούρτι
200 ml σπορέλαιο
Ρίγανη
10 γρ μπέικιν
250 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Πιπέρι
200 γρ φέτα
Οδηγίες
1
Περνάμε από τον χοντρό τρίφτη τα κολοκυθάκια.
2
Βάζουμε αρκετό αλάτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους.
3
Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι.
4
Ενσωματώνουμε το γιαούρτι και το λάδι.
5
Αρωματίζουμε με την ρίγανη.
6
Βάζουμε το μπέικιν, το αλεύρι και δουλεύουμε.
7
Ρίχνουμε πιπέρι, την σπασμένη φέτα και ανακατεύουμε.
8
Στραγγίζουμε καλά τα κολοκυθάκια και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.
9
Το χωρίζουμε σε 24 φορμάκια για κεκάκια και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.