Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο, καλοκαιρινό και φθηνό φαγητό
mitsa
Υλικά
10 μπουτάκια κοτόπουλο
2 πράσινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές
5 πατάτες
4 ντομάτες
200 ml σάλτσα ντομάτας
250 ml νερό
Ρίγανη-Θυμάρι
Πάπρικα
Αλάτι-Πιπέρι
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε την σάλτσα με θυμάρι, πάπρικα και ρίγανη.
2
Τοποθετούμε τα μπουτάκια, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
3
Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες, τις πιπεριές κέρατο σε μπαστούνια και τις ντομάτες σε φέτες.
4
Λαδώνουμε ταψί 32 εκατοστών και τοποθετούμε κυκλικά τα μπουτάκια.
5
Βάζουμε στην σάλτσα τις πατάτες και ανακατεύουμε καλά.
6
Τις τοποθετούμε ανάμεσα στα μπουτάκια.
7
Από πάνω βάζουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες.
8
Περιχύνουμε με την σάλτσα που περίσσεψε, λίγο ελαιόλαδο και το νερό.
9
Σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.