Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο μπισκοτένιο Swiss Roll χωρίς ψήσιμο
mitsa
Υλικά
300 γρ πτι μπερ
100 γρ μαργαρίνη
2 κουταλιές κακάο
70 γρ σοκολάτα
150 ml ζεστό γάλα
200 ml κρέμα γάλακτος
1½ φλιτζάνι ινδοκάρυδο
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα με το γάλα και την λιωμένη μαργαρίνη.
2
Προσθέτουμε το κακάο, την λιωμένη σοκολάτα και δουλεύουμε καλά.
3
Βάζουμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί, από πάνω βάζουμε ακόμα ένα αντικολλητικό χαρτί και με την βοήθεια από ένα πλάστη το ανοίγουμε φύλλο.
4
Με ένα μαχαίρι δίνουμε ορθογώνιο σχήμα, τα περισσεύματα τα βάζουμε πάνω από το φύλλο και στρώνουμε ξανά.
5
Ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με την κρέμα γάλακτος.
6
Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω από το μπισκότο και τυλίγουμε σε ρολό.
7
Το αφήνουμε για 6 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
8
Προαιρετικά διακοσμούμε με σοκολάτα.