Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Εύκολο μπισκοτένιο Swiss Roll χωρίς ψήσιμο

mitsa

Υλικά

  • 300 γρ πτι μπερ

  • 100 γρ μαργαρίνη

  • 2 κουταλιές κακάο

  • 70 γρ σοκολάτα

  • 150 ml ζεστό γάλα

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

  • 1½ φλιτζάνι ινδοκάρυδο

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα με το γάλα και την λιωμένη μαργαρίνη.
2
Προσθέτουμε το κακάο, την λιωμένη σοκολάτα και δουλεύουμε καλά.
3
Βάζουμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί, από πάνω βάζουμε ακόμα ένα αντικολλητικό χαρτί και με την βοήθεια από ένα πλάστη το ανοίγουμε φύλλο.
4
Με ένα μαχαίρι δίνουμε ορθογώνιο σχήμα, τα περισσεύματα τα βάζουμε πάνω από το φύλλο και στρώνουμε ξανά.
5
Ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με την κρέμα γάλακτος.
6
Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω από το μπισκότο και τυλίγουμε σε ρολό.
7
Το αφήνουμε για 6 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
8
Προαιρετικά διακοσμούμε με σοκολάτα.