Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Ελαφρύ νηστίσιμο γλυκό ψυγείου
mitsa
Υλικά
200 γρ ζάχαρη
1 λίτρο φυτικό γάλα
30 γρ κακάο
100 γρ νισεστέ
125 γρ κουβερτούρα
2 βανίλιες
2 πακέτα κράκερς
Οδηγίες
1
Διαλύουμε στο μισό φυτικό γάλα την ζάχαρη (εμείς βάλαμε γάλα καρύδας).
2
Στο υπόλοιπο γάλα ενσωματώνουμε το κακάο και το νισεστέ.
3
Τα ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που να γίνουν κρέμα.
4
Την κατεβάζουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την κουβερτούρα, τις βανίλιες και δουλεύουμε.
5
Καλύπτουμε ταψί 35 x 23 εκατοστά με κράκερς.
6
Απλώνουμε την μισή κρέμα.
7
Κάνουμε ακόμα μία στρώση από κράκερς.
8
Σκεπάζουμε με την υπόλοιπη κρέμα και καλύπτουμε με μεμβράνη.
9
Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες και σερβίρουμε με σπασμένα κράκερς.