Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εναλλακτική Μπατζίνα με Φέτα
mitsa
Υλικά
250 γρ αλεύρι
250 γρ σιμιγδάλι χονδρό
3 αυγά
250 γρ γιαούρτι
125 ml σπορέλαιο
1 μπέικιν
200 γρ Φέτα
Λίγο αλάτι
Οδηγίες
1
Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά με λίγο αλάτι.
2
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σπορέλαιο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
3
Βάζουμε το σιμιγδάλι, το μπέικιν, το αλεύρι και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
4
Ρίχνουμε την Φέτα και ανακατεύουμε.
5
Τα απλώνουμε σε φόρμα 32 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
6
Ραντίζουμε λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε σουσάμι.
7
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.