Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Εναλλακτική Μπατζίνα με Φέτα

mitsa

Υλικά

  • 250 γρ αλεύρι

  • 250 γρ σιμιγδάλι χονδρό

  • 3 αυγά

  • 250 γρ γιαούρτι

  • 125 ml σπορέλαιο

  • 1 μπέικιν

  • 200 γρ Φέτα

  • Λίγο αλάτι

Οδηγίες

1
Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά με λίγο αλάτι.
2
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σπορέλαιο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
3
Βάζουμε το σιμιγδάλι, το μπέικιν, το αλεύρι και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
4
Ρίχνουμε την Φέτα και ανακατεύουμε.
5
Τα απλώνουμε σε φόρμα 32 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
6
Ραντίζουμε λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε σουσάμι.
7
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.