Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Επιδόρπιο γιαουρτιού με κομπόστα ροδάκινο
mitsa
Υλικά
1 κουτί έτοιμη σαντιγί
200 γρ. άχνη (½ πακέτο)
2 κομπόστες (κανονικό μέγεθος)
2 στραγγιστά γιαούρτια
Οδηγίες
1
Χτυπάμε την έτοιμη σαντιγί να αφρατέψει και προσθέτουμε την άχνη. Αναμειγνύουμε καλά και ρίχνουμε τα γιαούρτια.
2
Ανακατεύουμε ελαφρώς και προσθέτουμε 2 κουταλιές από το σιρόπι της κομπόστας.
3
Προσθέτουμε τα φρούτα από τις κομπόστες στραγγισμένα και κομμένα σε κομμάτια.
4
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και σερβίρουμε κρύα. Αν θέλουμε διακοσμούμε με κομμάτια φρούτων.