Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολος τρόπος για νόστιμα ζυμαρικά
mitsa
Υλικά
1 κιλό σπαγγέτι
500 γρ σάλτσα ντομάτας (foodaholics.shop)
Ελαιόλαδο
1 κύβο βοδινό
Πιπέρι
Ρίγανη (foodaholics.shop)
3 αυγά
200 γρ κεφαλοτύρι
50 γρ βούτυρο
100 γρ κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας (εμείς χρησιμοοποιήσαμε λιγκουίνι) σε αλατισμένο νερό βάση των οδηγηών.
2
Σε ένα σκεύος (τηγάνι-κατσαρολάκι) βάζουμε εαλιόλαδο, την σάλτσα και τα βράζουμε.
3
Ενσωματώνουμε τον κύβο βοδινού, πιπέρι και ρίγανη.
4
Κατεβάζουμε από την φωτιά, χτυπάμε τα αυγά, τα ρίχνουμε στην σάλτσα και ανακατεύουμε γρήγορα για να μην ψηθούν.
5
Τέλος ενσωματώνουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και το βούτυρο.
6
Απλώνουμε τα ζυμαρικά σε ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος.
7
Ρίχνουμε την σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
8
Πασπαλίζουμε με το τριμμένο κίτρινο τυρί και βάζουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να λιώσει το τυρί.