Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Φέτα ψητή στο φούρνο με μέλι
mitsa
Υλικά
Φύλλα κρούστας
Φέτα
1 αυγό
75 ml ανθρακούχο νερό
50 ml γάλα
50 ml σπορέλαιο
½ κουταλάκι μπέικιν
Μέλι
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε την σόδα με το σπορέλαιο, το γάλα, το αυγό και το μπέικιν.
2
Παίρνουμε 3 φύλλα μαζί και αλείφουμε μείγμα.
3
Τα χωρίζουμε στην μέση και στην μία άκρη τοποθετούμε ένα κομμάτι Φέτα.
4
Τυλίγουμε σε φακελάκι και τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
5
Αλείφουμε με το μείγμα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
6
Σερβίρουμε με μέλι και σουσάμι.