Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Αρνάκι ριγανάτο μαλακό σαν λουκούμι
mitsa
Υλικά
Ελαιόλαδο
2 κιλά αρνάκι γάλακτος
300 ml λευκό κρασί
Χυμό από 2-3 λεμόνια
2 σκελίδες σκόρδο
2 δαφνόφυλλα
Νερό
Αλάτι - Πιπέρι
Ρίγανη
Οδηγίες
1
Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε το αρνάκι.
2
Όταν πάρει χώμα από την μία πλευρά το γυρίζουμε από την άλλη.
3
Σβήνουμε με το κραί και αφήνουμε για 10 λεπτά να εξατμιστεί.
4
Βάζουμε τον χυμό λεμονιού, τα σκόρδα, την δάφνη, καλύπτουμε με νερό και βράζουμε για 1/2 ώρα στην χύτρα.
5
Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε αλάτι, πιπερι, αρκετή ρίγανη και βράζουμε για 5 λεπτά.