Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Σουφλέ με χυλοπίτες και τυριά
mitsa
Υλικά
400 γρ χυλοπίτες
4 μεγάλες πατάτες
1 κρεμμύδι
4 αυγά
200 γρ Φέτα
400 γρ γιαούρτι
Κίτρινο τυρί
Αλάτι-Πιπέρι
Ρίγανη
Οδηγίες
1
Σε ένα σκεύος βάζουμε τις χυλοπίτες, τις σκεπάζουμε με κρύο νερό και τις αφήνουμε για 10 λεπτά.
2
Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι.
3
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι που έχουμε σοτάρει σε ελαιόλαδο, τις ωμές τριμμένες πατάτες, την σπασμένη Φέτα, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
4
Στραγγίζουμε τις χυλοπίτες, τις βάζουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά.
5
Λαδώνουμε σκεύος 40x27 εκατοστά και απλώνουμε το μείγμα.
6
Πασπαλίζουμε τριμμένο κίτρινο τυρί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
7
Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.