Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Γλυκό χωρίς ζάχαρη με μόνο 3 υλικά
mitsa
Υλικά
380 γρ πραλίνα με στέβια (foodaholics.shop)
3 αυγά
140 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε την πραλίνα με στέβια μαζί με τα αυγά.
2
Μπορούμε να βάλουμε Gianduia κρέμα κακάο με στέβια ή Nocciolata κρέμα κακάο με κομμάτια φουντουκιού και στέβια.
3
Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
4
Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 34 × 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
5
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να κάνει κρούστα.
6
Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
7
Όταν κρυώσει το ξεφορμάρουμε και προαιρετικά απλώνουμε πραλίνα με στέβια.
8
Κόβουμε στην μέση και τοποθετούμε το ένα κομμάτι πάνω από το άλλο.
9
Σερβίρουμε σε σχήμα από παστάκια.