Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Γρήγορη συνταγή με ψωμί που έχει περισσέψει
mitsa
Υλικά
Μπαγιάτικο ψωμί
Τυρί κρέμα
Κίτρινο τυρί
Αλλαντικά
Κέτσαπ
3 αυγά
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
100 ml γάλα
Οδηγίες
1
Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και απλώνουμε σε μία φέτα τυρί κρέμα, κίτρινο τυρί, αλλαντικά και κέτσαπ.
2
Παίρνουμε ακόμα μία φέτα και αλείφουμε τυρί κρέμα και από τις 2 πλευρές.
3
Βάζουμε κίτρινο τυρί, αλλαντικά, κέτσαπ και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
4
Τις τοποθετούμε σε ταψί 30x20 εκατοστά.
5
Χτυπάμε τα αυγά και ενσωματώνουμε το γιαούρτι και το γάλα.
6
Περιχύνουμε το ψωμί και φροντίζουμε να το μείγμα να πάει ανάμεσα στις φέτες.
7
Τοποθετούμε τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 230 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί.