Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Υπέροχο γλυκό ψυγείου που μοσχοβολάει φράουλα
mitsa
Υλικά
300 γρ μπισκότα
150 γρ βούτυρο
200 γρ μαρμελάδα φράουλα
1 φακελάκι ζελέ φράουλα
400 ml κρέμα γάλακτος
250 γρ κουβερτούρα
100 ml γάλα
Μπισκότα oreo
Οδηγίες
1
Αλέθουμε τα μπισκότα, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.
2
Τα απλώνουμε σε φόρμα 28 εκατοστών και αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
3
Καλύπτουμε το μπισκότο με τη μαρμελάδα.
4
Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγιών.
5
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
6
Ενσωματώνουμε το κρύο ζελέ.
7
Απλώνουμε την κρέμα στο γλυκό και βάζουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.
8
Στη σοκολάτα ρίχνουμε το καυτό γάλα και ανακατεύουμε να λιώσει.
9
Απλώνουμε τη χλιαρή γκανάζ πάνω από γλυκό και σπάμε μερικά μπισκότα oreo.
10
Βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και σερβίρουμε.