Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Γρήγορο και πολύ εύκολο σουφλέ με χυλοπίτες
mitsa
Υλικά
500 γρ χυλοπίτες
2 αυγά
400 ml γάλα
400 γρ γιαούρτι
Πιπέρι
Αλλαντικά
Νερό
Φέτα
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Σε ταψί 40x27 εκατοστά απλώνουμε τις κανονικές ή πολύχρωμες χυλοπίτες.
2
Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γάλα, το γιαούρτι και πιπέρι.
3
Κόβουμε τα αλλαντικά της επιλογής μας σε κομμάτια.
4
Τα ρίχνουμε στις χυλοπίτες και ανακατεύουμε ελαφρώς.
5
Βάζουμε το μείγμα με το γιαούρτι και νερό μέχρι που να φτάσει στα 3/4 από τις χυλοπίτες.
6
Απλώνουμε όση σπασμένη φέτα μας αρέσει και καλύπτουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί.
7
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις.
8
Όταν οι χυλοπίτες βράσουν αφαιρούμε το αλουμινόχαρτό και ψήνουμε μέχρι να το φαγητό να ροδίσει.