Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Γρήγορο παγωτό μωσαϊκό

mitsa

Υλικά

  • 400 ml κρέμα γάλακτος

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

  • 4-5 κουταλιές κακάο

  • 50 ml κονιάκ

  • 1 πακέτο πτι μπερ

Οδηγίες

1
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
2
Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα.
3
Προσθέτουμε το κακάο και ομογενοποιούμε.
4
Βάζουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε.
5
Σπάμε σε μεγάλα κομμάτια τα μπισκότα και τα ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις.
6
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε και καρύδια.
7
Απλώνουμε το μείγμα σε μεμβράνη (σε σχήμα από μπαστούνι).
8
Τυλίγουμε και το τοποθετούμε σε δεύτερη μεμβράνη.
9
Πιάνουμε τις άκρες και ρολάρουμε να πάρει σχήμα από σαλάμι.
10
Δένουμε τις άκρες και βάζουμε στο ψυγείο.
11
Σερβίρουμε όταν το παγωτό παγώσει.