Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Γρήγορο παγωτό μωσαϊκό
mitsa
Υλικά
400 ml κρέμα γάλακτος
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
4-5 κουταλιές κακάο
50 ml κονιάκ
1 πακέτο πτι μπερ
Οδηγίες
1
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
2
Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα.
3
Προσθέτουμε το κακάο και ομογενοποιούμε.
4
Βάζουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε.
5
Σπάμε σε μεγάλα κομμάτια τα μπισκότα και τα ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις.
6
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε και καρύδια.
7
Απλώνουμε το μείγμα σε μεμβράνη (σε σχήμα από μπαστούνι).
8
Τυλίγουμε και το τοποθετούμε σε δεύτερη μεμβράνη.
9
Πιάνουμε τις άκρες και ρολάρουμε να πάρει σχήμα από σαλάμι.
10
Δένουμε τις άκρες και βάζουμε στο ψυγείο.
11
Σερβίρουμε όταν το παγωτό παγώσει.