Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Η πιο εύκολη και πρωτότυπη τυρόπιτα που έχετε δοκιμάσει
mitsa
Υλικά
1 κιλό χωριάτικα φύλλα
Φέτα
250 γρ βούτυρο
500 ml γάλα
Οδηγίες
1
Σε φόρμα 36 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί τοποθετούμε ένα φύλλο.
2
Το βουτυρώνουμε και από πάνω βάζουμε ένα φύλλο ακόμα.
3
Το βουτυρώνουμε και από πάνω βάζουμε ακόμα ένα φύλλο .
4
Απλώνουμε όση σπασμένη Φέτα μας αρέσει και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που να μείνει ένα φύλλο.
5
Βουτυρώνουμε το πάνω πάνω φύλλο και γυρνάμε τις άκρες προς τα μέσα.
6
Τις βουτυρώνουμε και καλύπτουμε με το φύλλο που κρατήσαμε.
7
Γυρίζουμε τις άκρες του και κόβουμε σε κομμάτια.
8
Τα βουτυρώνουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
9
Η πίτα είναι τραγανή αν θέλουμε να μαλακώσει όσο είναι ζεστή βάζουμε το γάλα.