Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Κασερόψωμο πιο νόστιμο από πίτσα
mitsa
Υλικά
1 ξηρή μαγιά
1 κουταλιά ζάχαρη
250 ml νερό
50 ml ελαιόλαδο
450 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
Λίγο αλάτι
Πέστο Πιπεριάς (foodaholics.shop)
200 γρ κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό.
2
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
3
Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.
4
Ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι να γίνει ζύμη.
5
Την βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει.
6
Όταν είναι έτοιμη η ζύμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε σε φύλλο με τα χέρια μας.
7
Την τοποθετούμε σε ταψί 32 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
8
Την κόβουμε σε μπουκιές και απλώνουμε πέστο πιπεριάς.
9
Πασπαλίζουμε με το τριμμένο κίτρινο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.