Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Κορμός κατσαρόλας χωρίς ζάχαρη

mitsa

Υλικά

  • 240 ml νερό

  • 100 γρ στέβια 1:2

  • 60 γρ κακάο

  • 150 γρ βούτυρο

  • 50 ml κονιάκ

  • 2 βανίλιες

  • 50 γρ σοκολάτα με στέβια

  • 400 γρ μπισκότα χωρίς ζάχαρη

Οδηγίες

1
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό, την στέβια, το κακάο και το βούτυρο.
2
Τα ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν σιρόπι.
3
Όταν είναι έτοιμο το κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες, το κονιάκ και την σοκολάτα (εμείς βάλαμε γάλακτος).
4
Βάζουμε λίγο από το σιρόπι στο σκεύος που θα τοποθετήσουμε με γλυκό μας, καθώς θα λειτουργήσει σαν γλάσο.
5
Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μπολ.
6
Περιχύνουμε με το χλιαρό σιρόπι και ανακατεύουμε.
7
Απλώνουμε το μείγμα στο σκεύος, σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.