Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Κορμός κατσαρόλας χωρίς ζάχαρη
mitsa
Υλικά
240 ml νερό
100 γρ στέβια 1:2
60 γρ κακάο
150 γρ βούτυρο
50 ml κονιάκ
2 βανίλιες
50 γρ σοκολάτα με στέβια
400 γρ μπισκότα χωρίς ζάχαρη
Οδηγίες
1
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό, την στέβια, το κακάο και το βούτυρο.
2
Τα ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν σιρόπι.
3
Όταν είναι έτοιμο το κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες, το κονιάκ και την σοκολάτα (εμείς βάλαμε γάλακτος).
4
Βάζουμε λίγο από το σιρόπι στο σκεύος που θα τοποθετήσουμε με γλυκό μας, καθώς θα λειτουργήσει σαν γλάσο.
5
Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μπολ.
6
Περιχύνουμε με το χλιαρό σιρόπι και ανακατεύουμε.
7
Απλώνουμε το μείγμα στο σκεύος, σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.