Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Λουκάνικα χωρίς συντηρητικά με πολύχρωμες πιπεριές και ζυμαρικά
mitsa
Υλικά
2 λουκάνικα Δεβριάδης
300 γρ τριβελάκι
½ κρεμμύδι
Πολύχρωμες πιπεριές
150 ml λευκό κρασί
Γαλοτύρι ή γιαούρτι
1 σκελίδα σκόρδο
Οδηγίες
1
Παντοπωλείον πανδαισία στην Αγ. Παρασκευή Αττικής στην οδό Αγ. Ιωάννου 41
2
Bonna Terra στην οδό Τατοϊου 125 Κηφισιά
3
Super market Θανόπουλος και στα 3 καταστήματα Ελαιών 38 Νέα Κηφισιά, Ανδριανού & Δραγούμη 6 Κηφισιά και Χαρ. Τρικούπη 164 Ερυθραία
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
4
Το παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης στην οδό Κομνηνών 12
5
Με το ζύγι στην οδό Ελπίδος 10 (Πολίχνη)
ΛΑΡΙΣΑ
Η Τσελιγκοπούλα στην οδό Παναγούλη 85
ΒΟΛΟΣ
6
Στην οδό Κασσαβέτη 169 στο μάρκετ του κου Κόταλη Ιωάννη
7
Στα καταστήματα φρουτόραμα του κου Γουγκουλιά Κολοκοτρώνη 24, Ανθ. Γαζή με Κοραή και Κύπρου με Γ.Δήμου
8
Ελληνικά μάρκετ στην Ελ. Βενιζέλου 235(πάνω από τον περιφερειακό)
9
Βράζουμε τα μακαρόνια σε καυτό αλατισμένο νερό βάση των οδηγιών.
10
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σε λεπτές φέτες τις πολύχρωμες πιπεριές.
11
Κόβουμε σε ροδέλες τα αρνίσια λουκάνικα Δεβριάδης χωρίς συντηρητικά που παρασκευάζονται από αρνάκι γάλακτος.
12
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα είδη λουκάνικου Δεβριάδης.
13
Σε λίγο καυτό ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το λουκάνικο.
14
Όταν ροδίσει το αφαιρούμε και στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και ολόκληρο το σκόρδο.
15
Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τις πιπεριές και αφήνουμε να μαλακώσουν.
16
Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
17
Αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα μακαρόνια, τα λουκάνικα και το γαλοτύρι ή το γιαούρτι.
18
Ανακατεύουμε καλά να δέσει, δοκιμάζουμε και αλατοπιπερώνουμε.