Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΓλυκάΨυγείου

Με ελάχιστα υλικά και κόπο φτιάξτε ένα υπέροχο γλυκό ψυγείου

1 Mins read

Με ελάχιστα υλικά και κόπο φτιάξτε ένα υπέροχο γλυκό ψυγείου

mitsa

Υλικά

  • 300 γρ πτι μπερ

  • 150 γρ βούτυρο

  • 1 καραμελωμένο ζαχαρούχο

  • 400 ml κρέμα γάλακτος

  • 200 γρ τυρί κρέμα

  • 150 γρ καρύδα

Οδηγίες

1
Αλέθουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα δουλεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
2
Τα απλώνουμε σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί και δημιουργούμε μία ελαφριά κοιλότητα.
3
Αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
4
Πάνω από τα μπισκότα απλώνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
5
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
6
Ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα και έπειτα την τριμμένη καρύδα.
7
Απλώνουμε τη κρέμα πάνω από το ζαχαρούχο και βάζουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.
8
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.