Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Με ελάχιστα υλικά και κόπο φτιάξτε ένα υπέροχο γλυκό ψυγείου
mitsa
Υλικά
300 γρ πτι μπερ
150 γρ βούτυρο
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
400 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ τυρί κρέμα
150 γρ καρύδα
Οδηγίες
1
Αλέθουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα δουλεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
2
Τα απλώνουμε σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί και δημιουργούμε μία ελαφριά κοιλότητα.
3
Αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
4
Πάνω από τα μπισκότα απλώνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
5
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
6
Ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα και έπειτα την τριμμένη καρύδα.
7
Απλώνουμε τη κρέμα πάνω από το ζαχαρούχο και βάζουμε για 4 ώρες στο ψυγείο.
8
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.