Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Μπισκότα γιαουρτιού με 4 υλικά
mitsa
Υλικά
210 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ βούτυρο
50 γρ ζάχαρη
100 γρ γιαούρτι
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε το αλεύρι με το κρύο ανάλατο βούτυρο να γίνουν ψίχουλα.
2
Βάζουμε την ζάχαρη, το στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύουμε να γίνουν ζύμη.
3
Αν θέλουμε μπορούμε να την αρωματίζουμε με βανίλιες ή ξύσμα φρούτων.
4
Την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
5
Όταν είναι έτοιμη την χωρίζουμε σε δύο μέρη και τα ανοίγουμε σε λεπτά φύλλα.
6
Τα τυλίγουμε σε ρολά και κόβουμε μπισκότα με μήκος 2 δάχτυλα.
7
Τα βουτάμε σε λευκή ή καστανή ζάχαρη και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
8
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 25-30 λεπτά.