Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Μπισκοτογλυκό χωρίς ζάχαρη με 6 υλικά
mitsa
Υλικά
250 γρ digestive χωρίς ζάχαρη
150 γρ σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
150 γρ σοκολάτα γάλακτος χωρίς ζάχαρη
200+200 ml κρέμα γάλακτος
50 γρ βούτυρο
50 ml γάλα
Οδηγίες
1
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα δουλεύουμε με το λιωμένο βούτυρο και το γάλα.
2
Τα απλώνουμε σε φόρμα 30×11 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί και στρώνουμε.
3
Λιώνουμε σε μπεν μαρί, ξεχωριστά, τις σοκολάτες.
4
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί (ξεχωριστά ή όλη μαζί και την χωρίζουμε στην μέση).
5
Στο ένα μέρος σαντιγί ενσωματώνουμε την σοκολάτα και στο άλλο την σοκολάτα γάλακτος.
6
Πάνω από το μπισκότο απλώνουμε την μους σοκολάτας και από πάνω την μους από σοκολάτα γάλακτος.
7
Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
8
Διακοσμούμε με τρίμμα σοκολάτας.
9
Αν πάσχετε από διαβίτη συμβουλευτήτ5ε τον γιατρό σας για την καταλληλότητα του γλυκού.