Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Νηστίσιμα τρουφάκια με 4 υλικά
mitsa
Υλικά
400 γρ κουβερτούρα
200 ml φυτικό γάλα
150 γρ digestive
Τρούφα-Καρύδα-Κακάο
Οδηγίες
1
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το φυτικό γάλα σε μπεν μαρί.
2
Ενσωματώνουμε το σπασμένα μπισκότα.
3
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
4
Όταν το μείγμα έχει σταθεροποιηθεί το πλάθουμε τρουφάκια.
5
Αν μας δυσκολεύει κατά το πλάσιμο βρέχουμε τα χέρια μας με λίγο νερό.
6
Περνάμε τα τρουφάκια από τρούφα, καρύδα ή κακάο.