Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Νόστιμα γεμιστά με κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
mitsa
Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι
1/2 ματσάκι μαϊντανό
500 γρ μοσχαρίσιο κιμά
Αλάτι-Πιπέρι
Δυόσμος (foodaholics.shop)
Ρίγανη (foodaholics.shop)
1 1/2 φλιτζάνι ρύζι
Ελαιόλαδο
100 γρ σάλτσα ντομάτας (foodaholics.shop)
50 γρ κέτσαπ (foodaholics.shop)
Κόκκινες πιπεριές
Αλάτι
Οδηγίες
1
Αλέθουμε το κρεμμύδι μαζί με το μαϊντανό στο μπλέντερ.
2
Στον κιμά πορσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το κρεμμύδι, δυόσμο, ρίγανη, το πλυμένο ρύζι, ελαιόλαδο, την σάλτσα, το κέτσαπ και ανακατεύουμε καλά.
3
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις κόκκινες πιπεριές.
4
Τις γεμίζουμε με τον κιμά και τις τοποθετούμε σε βαθύ ταψί.
5
Αν θέλουμε μπορούμε να γεμίσουμε και λίγες ντομάτες.
6
Ρίχνουμε λίγο νερό να καλύψει τον πάτο, αλάτι και ελαιόλαδο.
7
Ψήνουμε στους 230 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να πάρουν χρώμα.
8
Τις γυρίζουμε και τις αφήνουμε μέχρι να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά.