Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Νόστιμα γεμιστά με κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης

mitsa

Υλικά

  • 1 μεγάλο κρεμμύδι

  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό

  • 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • Δυόσμος (foodaholics.shop)

  • Ρίγανη (foodaholics.shop)

  • 1 1/2 φλιτζάνι ρύζι

  • Ελαιόλαδο

  • 100 γρ σάλτσα ντομάτας (foodaholics.shop)

  • 50 γρ κέτσαπ (foodaholics.shop)

  • Κόκκινες πιπεριές

  • Αλάτι

Οδηγίες

1
Αλέθουμε το κρεμμύδι μαζί με το μαϊντανό στο μπλέντερ.
2
Στον κιμά πορσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το κρεμμύδι, δυόσμο, ρίγανη, το πλυμένο ρύζι, ελαιόλαδο, την σάλτσα, το κέτσαπ και ανακατεύουμε καλά.
3
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις κόκκινες πιπεριές.
4
Τις γεμίζουμε με τον κιμά και τις τοποθετούμε σε βαθύ ταψί.
5
Αν θέλουμε μπορούμε να γεμίσουμε και λίγες ντομάτες.
6
Ρίχνουμε λίγο νερό να καλύψει τον πάτο, αλάτι και ελαιόλαδο.
7
Ψήνουμε στους 230 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να πάρουν χρώμα.
8
Τις γυρίζουμε και τις αφήνουμε μέχρι να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά.