Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Οικονομικό και εύκολο φαγητό που μπορούν να το κάνουν όλοι (baked feta pasta)
mitsa
Υλικά
200 γρ φέτα
150 γρ ντοματίνια
Ελαιόλαδο
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
Πιπέρι
Μπούκοβο
Βασιλικός (foodaholics.shop)
Αλάτι
500 γρ πέννες
Οδηγίες
1
Σε πυρίμαχο σκεύος βάζουμε την φέτα, τα ντοματίνια, ελαιόλαδο, ρίγανη, θυμάρι, πιπέρι, μπούκοβο, φρέσκο ή ξηρό βασιλικό.
2
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να μαλακώσει το τυρί και τα ντοματίνια.
3
Τα πατάμε με ένα πιρόυνι να γίνουν σάλτσα.
4
Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τις πέννες.
5
Τις ρίχνουμε στην σάλτσα, ανακατέυουμε καλά και σερβίρουμε.