Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Όποιος τα δοκίμασε τρελάθηκε από τη νοστιμιά τους
mitsa
Υλικά
4 αυγά
100 γρ στραγγιστό γιαούρτι
50 ml λάδι
150 ml γάλα
1 μπέικιν
100 γρ φέτα
2 φύλλα κρούστας
Αλλαντικά
Κίτρινο τυρί
Κρόκο αυγού
Οδηγίες
1
Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά.
2
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το λάδι, το γάλα και ανακτεύουμε.
3
Βάζουμε το μπέικιν, την σπασμένη φέτα και δουλεύουμε.
4
Παίρνουμε δύο φύλλα μαζί και τα αλήφουμε με μείγμα.
5
Σκεπάζουμε με ακόμα δύο φύλλα και τα αλήφουμε με μείγμα.
6
Τα τυλίγουμε σε ρολό και το κόβουμε κάθετα στην μέση.
7
Δίνουμε σχήμα όπως σας δείχνουμε στο βίντεο και το τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
8
Βάζουμε ψιλοκομμένα αλλαντικά της επιλογής μας και τριμμένο κίτρινο τυρί.
9
Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα.
10
Αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.