Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Όποιος το έφαγε έγλυφε τα δάχτυλά του (Κοτόπουλο με χυλοπίτες)
mitsa
Υλικά
1 κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
3 ντομάτες
1 κοτόπουλο
200 γρ σάλτσα ντομάτας (foodaholics.shop)
Αλάτι-Πιπέρι
Πιπερόκαμα (foodaholics.shop)
2 φύλλα δάφνης
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
330 ml μπύρα
500 γρ χυλοπίτες (foodaholics.shop)
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά.
2
Σοτάρουμε το κοτόπουλο, που το έχουμε κόψει σε μέρη, σε καυτό ελαιόλαδο.
3
Όταν πάρει χρώμα το αφερούμε και στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
4
Όταν ροδίσει προσθέτουμε τις πιπεριές, τις ντομάτες και αφήνουμε να χάσουν τα υγρά.
5
Βάζουμε την σάλτσα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, πιπερόκαμα, τα φύλλα δάφνης, ρίγανη, θυμάρι και ανακατεύουμε.
6
Προσθέτουμε το κοτόπουλο, την μπύρα, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε μέχρι που να δέσει η σάλτσα.
7
Ιδανικά σερβίρουμε το κοτόπουλο μαζί με χυλοπίτες.