Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Όταν έχω όρεξη για πίτσα κάνω αυτή την εύκολη συνταγή
mitsa
Υλικά
1 ντομάτα
2 φύλλα σφολιάτας
Κέτσαπ με κρόκο κοζάνης (foodaholics.shop)
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
Κίτρινο τυρί
12 φέτες γαλοπούλα
1 αυγό
Κεφαλοτύρι
Οδηγίες
1
Κόβουμε την ντομάτα σε φέτες.
3
Πασπαλίζουμε λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί και τοποθετούμε φέτες από γαλοπούλα.
4
Βάζουμε αρκετό τριμμένο κίτρινο τυρί και αλήφουμε περιμετρικά το φύλλο με αυγό.
5
Στην γέμιση μπορούμε να βάλουμε όποια υλικά μας αρέσουν.
6
Τυλίγουμε όπως σας δίχνουμε σε ρολό και κάνουμε 7 τομές.
7
Τοποθετούμε μισές φέτες από ντομάτα και τριμμένο κεφαλοτύρι.
8
Αλείφουμε την ζύμη με αυγό και επαναλαμβάνουμε την διαδικάσια με το άλλο φύλλο.
9
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.