Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πανεύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια με λίγο κόπο
mitsa
Υλικά
5-6 πατάτες
4 ντομάτες
2 κρεμμύδια
3 κόκκινες πιπεριές
1 πράσινη πιπεριά
1 Χωριάτικη Σπιτική Σάλτσα (foodaholics.shop)
100 ml ελαιόλαδο
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
Πάπρικα
Αλάτι-Πιπέρι
3 κουταλιές Μουστάρδα Με Κρόκο Κοζάνης (foodaholics.shop)
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τις πατάτες, τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.
2
Τα βάζουμε σε ένα ταψί, προσθέτουμε την σάλτσα και ανακατεύουμε.
3
Αναμειγνύουμε το λάδι με την ρίγανη, το θυμάρι, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και την μουστάρδα.
4
Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες, το βάζουμε στην μαρινάδα και δουλεύουμε.
5
Το προσθέτουμε το ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να μαλακώσουν οι πατάτες και τα ψηθεί το κοτόπουλο.