Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πατατοκροκέτες με λιωμένο κασέρι
mitsa
Υλικά
4 πατάτες
50 γρ γραβιέρα
1+2 αυγά
1-2 κουταλιές νισεστέ
Μαϊντανό
Ρίγανη-Θυμάρι
Μπούκοβο
Κίτρινο τυρί
Φρυγανιά τριμμένη
Πάπρικα
Αλάτι-Πιπέρι
Οδηγίες
1
Βράζουμε τις πατάτες, τις καθαρίζουμε και τις πατάμε με ένα πιρούνι να λιώσουν.
2
Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε ρίγανη, θυμάρι , μπούκοβο, ένα αυγό και ανακατεύουμε.
3
Ενσωματώνουμε το μαϊντανό (½ ματσάκι) και την τριμμένη γραβιέρα.
4
Βάζουμε 1-2 κουταλιές νισεστέ και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
5
Παίρνουμε μία μικρή ποσότητα και την ανοίγουμε.
6
Τοποθετούμε κυβάκια από κίτρινο τυρί και κλείνουμε σε μπαλάκι.
7
Στην τριμμένη φρυγανιά βάζουμε λίγη πάπρικα και ανακατεύουμε.
8
Χτυπάμε τα δύο αυγά και περνάμε τα μπαλάκια πρώτα από το αυγό και μετά από την φρυγανιά.
9
Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και όταν πάρουν χρώμα τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.