Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πεϊνιρλί σε 10 λεπτά, μία εύκολη λύση για όλη την ημέρα (χωρίς ζύμωμα)
mitsa
Υλικά
Ψωμάκια
Ελαιόλαδο
Σάλτσα Ντομάτας
Πιπεριάς & Βασιλικού (foodaholics.shop)
Ρίγανη
Αλλαντικά
Τριμμένο κίτρινο τυρί
Μπέικον
Οδηγίες
1
Κόβουμε τα ψωμάκια στην μέση (κατά προτήμηση χρησιμιοιούμε χωριάτικα ψωμάκια).
2
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
3
Τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και απλώνουμε σάλτσα ντομάτας, πιπεριάς & βασιλικού.
4
Στο foodaholics.shop θα βρείτε ποικιλία από σάλτσες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
5
Προσθέτουμε ρίγανη, αλλαντικά, τριμμένο κίτρινο τυρί και μπέικον.
6
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να λιώσει το τυρί.