Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πιπεριές γεμιστές με φέτα στον φούρνο (εύκολο καλοκαιρινό φαγητό)
mitsa
Υλικά
10 πράσινες πιπεριές
Πολύχρωμες πιπεριές
10 ντοματίνια
200 γρ Φέτα
200 γρ τυρί κρέμα
Μαϊντανό
Πιπέρι
Ρίγανη-Θυμάρι
Δυόσμο
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1
Ψιλοκόβουμε τις πολύχρωμες πιπεριές (εμείς βάλαμε ½ κόκκινη και ½ πορτοκαλή).
2
Πλένουμε τι πιπεριές κέρατο και αφαιρούμε το κοτσάνι, το καπάκι και τα σπόρια τους.
3
Κόβουμε στα τέσσερα τα ντοματίνια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό (¼ από ένα ματσάκι).
4
Αναμειγνύουμε 200 γρ φέτα με 200 γρ τυρί κρέμα (ή άλλα σκληρά τυριά), τα ντοματίνια, τις πιπεριές, το μαϊντανό, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο και θυμάρι.
5
Λαδώνουμε καλά ταψί 26 εκατοστών.
6
Γεμίζουμε τις πιπεριές και κλείνουμε με τα καπάκια τους.
7
Τις τοποθετούμε στο ταψί και τις αλείφουμε με ελαιόλαδο.
8
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.