Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολα μπισκότα αμυγδάλου με λίγα υλικά
mitsa
Υλικά
300 γρ αμύγδαλα
125 γρ άχνη ζάχαρη
125 γρ ζάχαρη
2 βανίλιες
75 γρ ασπράδι αυγού
Μαρμελάδα
Οδηγίες
1
Κάνουμε στο μούλτι τα αμύγδαλα πούδρα.
2
Τα αναμειγνύουμε με την άχνη, την ζάχαρη και τις βανίλιες.
3
Προσθέτουμε τα ασπράδια και ανακατεύουμε (χρειαζόμαστε περίπου 2 ασπράδια).
4
Όταν γίνει ζύμη, την τυλίγουμε σε μεμβράνη και την βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
5
Πλάθουμε μπαλάκια με βάρος περίπου 15 γραμμάρια και τα καλύπτουμε με άχνη ζάχαρη.
6
Τα πατάμε στο κέντρο να δημιουργηθεί μία κοιλότητα και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
7
Γεμίζουμε την κοιλότητα με μαρμελάδα της επιλογής μας και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στις αντιστάσεις, για 12-15 λεπτά.