Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πως να κάνετε το κρέας να λιώνει στο στόμα (Ραγού)
mitsa
Υλικά
2 καρότα
Ελαιόλαδο
1 κιλό μοσχάρι
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
350 ml κόκκινο κρασί
500 γρ σάλτσα ντομάτας (foodaholics.shop)
Αλάτι
2 φύλλα δάφνης
Πιπέρι
Ρίγανη (foodaholics.shop)
500 ml νερό
1 κιλό ζυμαρικά
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα.
2
Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια.
3
Τα αφαιρούμε από την κατσααρόλα και στο ίδιο σκεύις τσιγαρίζουμε το ψιλοκομένο κρεμμύδι, τα καρότα και το σκόρδο.
4
Όταν μαραθούν σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 10 λεπτά.
5
Προσθέτουμε το κρέας, τη σάλτσα, αλάτι, την δάφνη, πιπέρι, ρίγανη, το νερό, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που το κρέας να μαλακώσει.
6
Αν χρειαστεί κατά την διάρκια του μαγειρέματος προσθέτουμε νερό.
7
Σε νερό που βράζει ρίχνουμε αλάτι και ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά (εμείς βάλαμε ταλιατέλες).
8
Κάνουμε κομματάκια το κρέας, το ρίχνουμε στα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
9
Προαιρετικά σερβίρουμε με τρμμένο κεφαλοτύρι ή γραβιέρα.