Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Περνάμε από τον χοντρό τρίφτη τις πιπεριές.
  2. Αναμειγνύουμε το νερό με το γιαούρτι.
  3. Βάζουμε το νισεστέ, το μπέικιν, το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνουν χυλός.
  4. Προσθέτουμε τις πιπεριές, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την σπασμένη φέτα, ρίγανη, θυμάρι, γλυκό ή καυτερό μπούκοβο και ανακατεύουμε.
  5. Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο αλάτι.
  6. Σε καυτό λάδι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα.
  7. Όταν οι λουκουμάδες πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τους γυρίζουμε από την άλλη.
  8. Όταν είναι έτοιμοι τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  9. Σερβίρουμε μαζί με λεμόνια.