Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Στο κρύο γάλα διαλύουμε τα αυγά, το νισεστέ και το κακάο.
  2. Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να γίνουν κρέμα.
  3. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  4. Σε φόρμα 28×20 εκατοστά καλύπτουμε τον πάτο με αντικολλητικό χαρτί.
  5. Περνάμε τα σαβαγιάρ από γάλα και τα τοποθετούμε στην φόρμα.
  6. Ανάμεσα από τα σαβαγιάρ βάζουμε όρθια τα πτι μπερ.
  7. Όταν η φόρμα γεμίσει απλώνουμε την χλιαρή κρέμα και στρώνουμε.
  8. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες να σφίξει.
  9. Προαιρετικά σερβίρουμε με αμύγδαλο φιλέ.