Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε το μισό γάλα μα βράσει και στο υπόλοιπο ενσωματώνουμε το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι.
  2. Όταν πάρει θερμοκρασία ενώνουμε τα δύο μείγματα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που να πάρει υφή κρέμας.
  3. Κατεβάζουμε από την φωτιά βάζουμε το βούτυρο, αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και ενσωματώνουμε το αυγό.
  4. Παίρνουμε ένα φύλλο και το διπλώνουμε στην μέση.
  5. Αλείφουμε λίγο λιωμένο βούτυρο και διπλώνουμε την πιο μικρή πλευρά περίπου 10 εκατοστά.
  6. Απλώνουμε κατά μήκος βρασμένο αρακά και μικρά κομματάκια από βρασμένα καρότα.
  7. Τοποθετούμε λεπτές φέτες από ψημένο αρνί, ένα μπαστουνάκι κεφαλοτύρι, φέτες από βρασμένα αυγά και λίγη μπεσαμέλ.
  8. Κλείνουμε και διπλώνουμε σαν φακελάκι.
  9. Τα βάζουμε σε ταψί και αλείφουμε με κρόκο αυγού.
  10. Πασπαλίζουμε με σουσάμι ή τριμμένο κεφαλοτύρι.
  11. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.