Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε την στέβια, το νερό και τα ξυλάκια κανέλα να βράσουν για 5 λεπτά.
  2. Όταν το σιρόπι είναι έτοιμο το κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  3. Στο ζεστό λάδι (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ελαιόλαδο ή σπορέλαιο) και το βούτυρο αγελάδος καβουρδίζουμε καλά το σιμιγδάλι.
  4. Όταν πάρει χρυσοκόκκινο χρώμα προσθέτουμε με προσοχή το χλιαρό σιρόπι.
  5. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά και όταν κάνει φουσκάλες και πήζει κατεβάζουμε από την φωτιά.
  6. Απλώνουμε τον χαλβά σε αποσπώμενη φόρμα για κέικ 26 εκατοστών και βάζουμε τα μπισκότα.
  7. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 6 ώρες να κρυώσει στο ψυγείο
  8. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με αρκετή κανέλα.