Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Δουλεύουμε το κακάο με το νερό να γίνουν σαν πάστα.
  2. Προσθέτουμε την ζάχαρη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  3. Ενσωματώνουμε τις βανίλιες και την σόδα.
  4. Χτυπάμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  5. Ενσωματώνουμε ένα ένα τα αυγά.
  6. Προσθέτουμε το γάλα, κοσκινίζουμε το αλεύρι, τις βανίλιες, το μπέικιν και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
  7. Βάζουμε τα 2/3 της ζύμης στο μείγμα με το κακάο και ανακατεύουμε.
  8. Αρωματίζουμε την μισή ζύμη κακάο με το ξύσμα λεμονιού.
  9. Σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 30×12 cm απλώνουμε το μείγμα κακάο.
  10. Από πάνω του βάζουμε το μείγμα με άρωμα λεμόνι και από πάνω την ζύμη με άρωμα βανίλιας.
  11. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς και όταν κάνει κρούστα ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα.